lørdag 2. januar 2010

Nå er vi kommet til 2010. Godt nyttår:)

Nyttårsaften 2010 013

Her er mine tre go gutter. Snart fire:) Elsker dere alle mann..

Vi feiret kvelden/ natten  stille og fredlig. Lucas syns det var stas med raketter. Han gikk rundt å sa bom bom hele tiden. Pappa skøyt noen raketter litt tidligere så lille gutt skulle få se. Syns det var veldig gøy. Men klarte ikke holde seg våken til kl tolv, sov seg igjennom all smellingen og det var vel like greit, kunne kanskje blitt i meste laget for de små ørene:)Og kanskje blitt litt redd..

Nyttårsaften 2010 018 Nyttårsaften 2010 021 Uff begynner å bli stor nå. Magen vokser og vokser og lille gull trives godt i magen. Mye liv kan man si:) det er jo et bra tegn. Spiser faktisk ikke så mye men er veldig plaget men vann i kroppen.

Vi hadde besøk av et vennepar Kay og Carina.Nyttårsaften 2010 022

 

Nå kommer det som ikke var så koselig vi fikk nemlig en rakett gjennom stueviduet.. Fin start på det nye året…. Lekegrinda til Lucas sto rett under vinduet så det var glassgår i alt av leker…. Så nå driver jeg å vasker alle…                                   Nyttårsaften 2010 026 Min kjære måtte  prøve å tette viduet midlertidig…Nyttårsaften 2010 027

Håper dere har hatt en fin start på det nye året….

Godt nyttår.

Klem Hilde

2 kommentarer:

Monica sa...

Et av mine nyttårsforsetter er å se deg mer, vennen... savner deg masse!
Og du er så fiiin med den babymagen din! <3

GODT NYTTÅR, til deg og dine.

Glad i deg!
Klem.

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei!
Hører det er flere som ikke får til å kopiere koden, og det må jeg innrømme at jeg ikke vet grunnen til. Desverre!

Jeg lager signaturen min i photoshop, som jeg legger over bildene jeg skal legge ut.Du kan også bruke et annet program om du ønsker det.

KLem J