fredag 3. april 2009

Lucas er syk

Uff lillemann har blitt ordentlig syk. Snørra renner og han er veldig tett. Feber har han og. Tror kanskje det kan være flere tenner på gang.Eller kanskje kulden her oppe han ikke tålte.I dag måtte vi til Vadsø på apoteket å det ligger en time unna dere vi bor. Kjøpte nesedråper og nesesuger og paracet til lillemann. Det er ikke bare bare å være syk for en liten tass som han. Håper han snart blir frisk så vi kan dra på fjellet å kjøre snøscooter. :)Solen skinner å da er det så fint å være ute.

Så vis det er noen som har noen gode råd så han blir for frisk er det bare å komme med det.Blir veldig glad for det:)Oldemor og Oldefar koser med deg hele tiden. Både med Lucas og Marcus. Er så koselig å være her å bare slappe av.

Ingen bilder i dag så langt...Ha en fin helg.

4 kommentarer:

Ragnhild sa...

Uff da, stakkar liten! Her hoster og snørrer vi og. Aurora har vært hjemme fra barnehagen også. Ullklær, varm melk med honning for halsen og ro og kos. Men honning skal ikke unger under 1 år ha.. Hold han god og varm, og gi han en stor go`kos fra tante så blir`n bra:-) Go`bedring og go`helg! Stor klem:-)

Monica sa...

Uff, da... god bedring til vesleprinsen!
Klem.

Anonym sa...

Stakkers Lucas.Du får gi han masse å drikke bygg opp senga hans i hodet enden.Og en stor varm klem fra mommo så blir han nok bra skal du se. Håper at dere ikke blir syke da........ Hvis han ikke blir feberfri etter noen dager da får du kontakte lege.
Mange klemmer fra oss.

Tjandra. sa...

Massse god bedring til gutten din!!:D