søndag 15. mars 2009

Litt om helgen

Vi har hatt besøk av tante Ragnhild i helgen det har vært stas for Lucas og Marcus og for henne også tror jeg.:) På fredag var vi på shopping på Jessheim stor senter. Veldig koselig. :) Fikk handlet litt.

På lørdag fikk vi besøk av Rolf og Krystyna. Rune laget god mat. Han er så utrolig flink til å lage mat. En koselig kveld. søndag har vi ikke gjort stort. Marcus har vært i bursdag. Pappa kom en tur på middag. (lammesteik) ble veldig godt. En fin helg har det vært... :)


Idag oppdaget jeg en tann til nede. Så nå har han fått to tenner. Tenk i går ble han 8 mnd. Tiden flyr så fort.

Jeg er så heldig for jeg har 3 nydelige gutter som betyr veldig mye for meg..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. :) høres ut som en bra helg :D nå har jeg endelig blitt ferdig med eksamen. men sitter igjen med en blandet følelse. så blir spennende å se hvordan dette går.

nå er det bare å glede seg til neste helg. da får jeg vel besøk av to gutter :) det var på lørdagen ik sant? mamma trodde det var fredag.

men nå skal jeg sove. skal kjører opp til gjøvik i morgen tidlig. sov godt alle sammen :D klem Fra tante Line

Hilde sa...

Hei. Ja det var lørdag. Vi får krysse fingrene for at du klarer eksamen. Det går nok veldig bra: Du er jo så flink. Guttene gleder seg til å være samme tante Line. Du får ha lykke til på eksamen i morgen. Ses til helgen. Stor klem