søndag 29. mars 2009

Fra helgenFredag gikk til å ordne ting på Nav. Dem har gjort feil. Fikk for lite penger på fredag så jeg ringte dem og da får jeg vite at permisjonstiden hadde gått ut 13.03.09 og det var jo feil i mine øyne. Fikk litt av et sjokk kan man si.For jeg skulle jo gå hjemme 1 år. Men Nav mente jeg hadde søkt om 8 mnd med full lønn. Fikk til og med hjelp fra dem til å fylle ut papirene den gangen jeg søkte om perm. Enda så ble det feil. Herregud ville jo aldri satt minste mann i barnehagen så tidlig. Uff for et rot. Nav kunne ikke gjøre om på det nå så jeg måtte søke om dag penger. Melde meg arbeidsledig. Føles ikke bra men må vel bare leve med det. Blir godt den dagen jeg er i jobb igjen. Men akkurat nå er jeg ikke klar. Koser meg hjemme med mini. Ungene blir så fort store så man må nytte tiden man har.

På kvelden ble det god mat som min kjære hadde laget (biff og bakt potet) han er så utrolig flink til å lage mat. Heldig der... tihi.:) En koselig kveld:)

Lørdag slappet vi av. Kjørte en tur til Jessheim. Deilig dag. Bare tok livet med ro.

Søndag var vi i Brummundal hos bestefar Rolf og Krystyna. Veldig koselig. Krystyna og jeg tok en spaser tur i det fine været. Bestefar Rolf laget Lamme lår det var veldig godt..

Her er noen bilder fra helgen.
Her sover go guttene
Fikk denne overraskelsen da jeg sto opp fredags morgen. Veldig søtt. Ble kjempe glad:)Pappa Rune kom hjem fra jobb.


Koselig bildet:)

Her er Krystyna og Lille mann.Her er vi ute å går i Brummundal. Veldig fint vær. Kanksje vi kan lukte vår:) Solen begynner hvertfall å varme:) mmmm deilig.


En som koser seg på tur:)Sånn har helgen vår vært:)
Marcus kom hjem fra faren sin søndag kveld


.


0 kommentarer: