onsdag 6. mai 2009

Uff en veldig dårlig blogger i det siste:(

...... men det er pga av været. Mye ute:)
Litt fra oss om hva som skjer her:)

Lucas har fått sin første fortann, han fikk jo 2 hjørne tenner oppe først, så litt ut som dragula:)hehe.. Han var jo søt med de 2 tennene oppe på hver side da.. hehe Prøvd å ta bilde av tennene men det er ikke så lett..
Ellers er vi mye ute. Prøver ganske hardt å gå ned i vekt, men det er ikke så lett. Akkurat nå drikker jeg eplecider eddik (smaker ikke godt) 3 ganger om dagen og har kuttet ut poteter, brød, ris osv det skal visst funke.. Vi får se om jeg klarer detta. Går mye turer og da... :) Noen bra tips????

I dag har vi ordnet pass til Lillegutt, storegutt og meg. Min kjære trengte ikke nytt enda. Vi hadde planer om å reise til Thailand i Mai men må utsette det til Juli:( Men det er jo greit da for da slipper Marcus å ta fri fra skolen:) Så tur blir det. Gleder meg helt sykt til å dra. :):):)

Over til noe helt annet: Nå nærmer det seg finalen i Paradise Hotel. Føler jo med på det.. hehe:) er jo ganske nysgjerrig så klarer jo ikke la vær.. hehe.. Ganske teit måte Mats måtte ut på i dag syns jeg...

Men nå kommer det store spørsmålet. Hvem tror dere vinner Paradise Hotel???

Nei nå skal jeg gå å legge meg...
Vi blogges... Nattinatt...Klem

2 kommentarer:

Frøkna på Heimstad sa...

Tittei! Dere trenger ikke pass for å komme hit:-9 Håper dere tar turen i sommer. Så kan vi til Sverige å bade og kose oss:-)

Hilde sa...

Hei. Vi skal prøve å ta en tur i sommer. Ja det hadde vært koselig.. Klem